Hus och skuld, genom utlåning

En skyddad skuld är en skuld där borgenären upprätthåller en säkerheten intresse i ett objekt eller bit enskilda egendom såsom en hus eller en bil. Med krypterade skulder, om du släpper efter med betalning kan långivaren tillbaka den egendom som ursprungligen säkrade skulden. En la nackdel på fastighetskreditavtal skuld är att du kanske stanna ansvarig för bristen saldot vederbörlig på skulden efter din egendom har regenererats och säljs.

Oprioriterade skulder är skulder som du snoka från en
Denna är ofta i formen av kreditkortsfordringar, lönsam skulder, medicinsk skulder och individuella lån. Om du släpper efter på en osäkrad skuld Långivarna kan få juridisk utnyttja mot någon, men mera normalt strävar efter att arbetsmarknaden ut en förnuftig skuld slutsats. Det är sannolikt för en säkrad skuld till att förvandlas till en oprioriterad skuld när den egendom som är säkra lånet tidigare har återkrävts och såldes av borgenären.

Konventionellt om försäljningen av fastigheten inte linda in hela beloppet av skulden, kommer det att resultatet i en brist balans som fortfarande ansvar för konsumenten. Denna brist balans mäts numera en oprioriterad fordran eftersom inga objekt är säkra den. I de flesta fallen kan denna jämvikt fruktbart bestämmas under skulden slutförandet planen.

No comments:

Post a Comment