SIPPs - Vilka är de och vad är fördelarna?

Att starta en SIPP ett individ eller deras arbetsgivare behöver förhållningssätt en godkänd operatör. Dessa är normalt försäkringsbolag eller fondförvaltare utan en fullständig förteckning finns tillgänglig för allmänheten. Måste du använda en av dessa leverantörer att dra full fördel av de skattemässiga fördelar. När en leverantör har valts, planen innehavare kan sedan hantera portföljen själva, eller de kan utse en förvaltare att agera på deras vägnar.

En av de största fördelarna med ett Se
Som med alla pensionsplaner efter pensioneringen kommer de inkomster du dra-ner vara föremål för sedvanliga inkomstskatteskalan. De pengar du tjänar från dina investeringar är också tillåtet skall återinvesteras skattefritt upp till ett tröskelvärde £ 235.000. Återinvestera din inkomst är ett bra sätt att växa din pension pott utan direkta kostnaderna.

En annan avgörande fördel med en SIPP är dess flexibilitet. Till skillnad från andra skatte-effektiva sparprogram, en SIPP får du möjlighet att investera i en rad olika egenskaper aktiemarknaden, så man kan potentiellt få tillgång större avkastning, även om räntorna är låga. Detta kommer inte att vara perfekt för alla, som SIPPs kan utsättas för större risk, men för dem som inte lockas av de priser som erbjuds av sparkonton och Isas, SIPPs är ett bra alternativ.

No comments:

Post a Comment