Deflatering Rocket är i Flight Right Now

Deflation är motsatsen till inflationen. När det finns en reträtt i prisnivån saker punkt till deflation. Den verkliga omfattningen av skadorna på ekonomi kan mycket väl vara potentiellt mycket högre vid deflation än inflation.

När säkerheter kollapsar, bankerna börja vobbla under påfrestningen och naturligtvis de fallande hem värdena spela ett stor roll, och oundvikligen kredit täthet vävstolar. Naturligtvis är någon chans för tillväxt fuktad snabbt. Det följer även att med fastighetspriser
Bankerna startar pålning pengar. För att locka i mer kontantinsättningar kan vissa erbjuda attraktivare intresse. Vid horisonten kommer ett bild emerge av oändlig högar av produkter behöver köpare. Detta kommer tvinga priser gå lägre och lägre.

Det är osannolikt att någon kommer vill investera i dessa omständigheter och utsikten till få arbetstillfällen kommer försämras.

Finansiella system är känsliga för allmänna tendenser eller vägbeskrivningar. Sålunda kan någon lätt anstrykning av ändrade villkor från goda tider till dålig gånger utlösa förtroende ändra från bra Outlook till dyster utsikterna. Det utlånande aptit samt som upplåningen krymper aptit, vilket innebär att slutändan priset på varorna falla.

Cocktail låntagare, långivare, konsumenter och producenter spetsad med en negativ trend kommer avräknas en varning siren. När fordringsägarna börjar oroa är det svårt att innehålla sin rädsla. Penningmängden börjar torka upp och kontanter är kung.

När Leverans av varor går upp snabbare än leveransen av kontanter, gynnsamma villkor för deflateringen börjar samlas. Förmågan att låna är ett problem som sällan har lyckliga slut såvida en stora ansträngningar ges att lösa det. Finns ingen inokulationen göra ett immuna för sjukdomen i deflation eftersom beståndsdelens av sjukdomen är inte nödvändigtvis alltid helt samma, än mycket nära. Oavsett händer tar det ganska länge att bli av det.

Föremllet vara medvetna om är inte börja en situation som gör människor vänta och inte köpa eftersom de tror priserna kommer gå ned. Detta gör för en akut spiral att sänka priserna med något slut i sikte. Som en Följaktligen kan fabriker göra inte pengar och få i fler och mer problem och följaktligen uppsägningar börja samla takt.

No comments:

Post a Comment