Business Finance med Equity Finance

Det har sagts att nästan 61% av företagen lanseras med antingen privatkapital eller kapital är investerat i affärsprocesserna genom familj och vänner men investeringen inte måste stanna med endast bara din familj och vänner, varför egenkapitalfinansiering existerar .

Egenkapitalfinansiering är pengar som investeras i ditt företag i utbyte mot en andel av ditt företag. Dessa investeringar av kontanter aldrig behöver betalas tillbaka och inte har intresse fäst vid dem. Egenkapitalfinansiering ä
Det sätt på vilket investerarna få en vinst deras investering är det faktum de har ett andel i ditt företag. Denna andel innebär att investerare antingen få pengar som skapas antingen genom en försäljning av aktier när företaget har vuxit eller genom utdelning, en diskretionär utbetalning för aktieägarna om företaget går bra.

Det finns flera typer av finansiering av eget kapital som företagsänglar och riskkapitalister. Varje typ av egenkapitalfinansiering varierar i hur mycket pengar som är tillgängliga för investeringar och i processen att genomföra affären.

Om ditt företag kan stödja en tillväxt på minst 20% du är mer sannolikt att kunna få egenkapitalfinansiering. Om du inte kan generera en tillväxt på minst 20% i din verksamhet så är du antagligen inte skulle kunna få egenkapitalfinansiering. Det är idén om kontrollen och möjligheten till högre avkastning om din verksamhet är framgångsrik som lockar människor att investera i din verksamhet

Tyvärr dock många människor fortfarande är mycket ovilliga att söka hjälp av egenkapitalfinansiering som de tycker tanken på det som "avhänder sig kontroll" för sin verksamhet. Många småföretag är särskilt tveksamma om deras affärer växer fort. Som företag ägare bör du ställa dig följande frågor nedan fattar beslut om att välja att använda eget kapital finansiera:

o Är ni beredd att ge upp en del av din verksamhet samt vissa av dess kontroll?

o Är du och din ledningsgrupp förtroende för verksamheten och de produkter och tjänster som är på erbjudande?

° Har ditt företag ett unikt försäljningsargument?

o Har du köra växa din verksamhet?

o Vad branscherfarenhet och kunskapsläge gör din ledningsgrupp ha?

Du bör också överväga följande när det gäller att få finansiering av eget kapital:

o Hur omfattande är behöver du?

o Hur mycket kontroll hoppas du behålla?

o hur länge du behöver dina pengar till?

Varje företag bör undersöka alternativ som är öppna för dem när det gäller finansiering. Egenkapitalfinansiering är medellång till lång sikt finansiera och är den perfekta typ av finansiering som är öppen för småföretag, särskilt om du är ett företagande verksamhet. Entrepreneurial företag vad aktörerna inom private equity i huvudsak är intresserade i. Detta är för att de har ambitioner och en stor potential för tillväxt.

Om du är intresserad av att använda egenkapitalfinansiering det är viktigt att du talar med en ekonomisk team som kan sätta dig i kontakt med personer som kommer att kunna sätta dig i kontakt med rätt investerare.

No comments:

Post a Comment