Reda på vem som är berättigad för minoriteters Grants

Om du har varit intresserad av att förvärva fria statliga pengar av någon särskild anledning, men har fått avslag för en, eller flera, statliga bidrag. Bli inte avskräckt. Det finns en stor mängd bidrag möjligheterna i minoritet bidrag, och du bara får ett fåtal, och inte ens vet det. Det finns en enorm mängd gäller ekonomiskt stöd till minoritet amerikaner att göra uppnå en anmärkningsvärt lång lista av målen. Finns praktiskt taget miljarder dollar lätt årligen tillgängliga till minoritet ameri
Vem får rätt till statsfinansierad minoritet bidrag? Svaret här frågan kan förvåna dig. Det var en gång allmänt antagit att endast amerikanska medborgare i African American eller spansktalande anständigt ansågs av regeringen att vara minoriteter. Tvärtemot vad många tror kan detta inte längre från sanningen. Faktum ärendet är att det finns en stort antal etniska och sociala gruppering som kategoriserats som minoritet medborgare genom den amerikanska regeringen. Några av dem är naturligtvis afroamerikaner, latinamerikaner och latinamerikaner. Men asiater, eskimåer, är infödda indianer, polska och koreanska svensk medborgare också betraktas som minoriteter. Även handikappade mentalt utmanas, och kvinnor eventuella etnicitet anses vara minoritet medborgare.

Alla dessa grupper, och lite till är berättigade, och ganska troligt att kvalificera sig för en stor mängd olika program minoritet bidrag. Så om du bara har hittat sig själv vara ett omedvetet medlem i en av dessa många grupper kan det vara din tur dag.

Klicka på länkarna nedan att söka bidraget databasen och reda om du är ett minoritet och vad minoritet bidragsprogram du kan berättiga att kvalificera för.

No comments:

Post a Comment