Arizona inmutad Money Totalt $ 400 miljoner

Nämn Arizona och pittoreska solnedgångar öknen och flera färgtoner väggarna i Grand Canyon pop vanligtvis i människors huvuden. True, Arizona gigantiska Saguaro kaktusar och taggiga horisonter rivaliserande några av världens bästa natur vyer, men det finns mycket mer till 48. Stat än möter ögat. Några mindre kända fakta Arizona är hem till den förstenade skogen, den vackra åsen, nosed skallerorm, den utrotningshotade Apache Trout (finns bara i delstaten), och massor av småpengar. Arizona gör de <50 staterna i koppar, men finansministeriet har mer än bara ören sitta runt. Hundratals miljoner dollar i Arizona outtagna pengar väntar den rätta ägaren att komma och ta dem hem. Problemet är mest aktuella (och tidigare) invånare inte ens är medvetna om att dessa AZ gått förlorat väntar på dem.

Jane Tressler vid mottagandet av ett brev från Arizona's Department inkomster var borta om outtagna rättigheter. "Jag fick detta brev och var verkligen undrande varför Department of Revenue skulle behöva mitt amerikanska nummer." Arizona bosatt sagt. "Det var berättade jag hade möjligen några outtagna egendom. Jag har racking min hjärna försöker tänka efter vad det kunde vara, men jag har kommit fram till någonting. " Efter att personligen går till Institutionen för inkomster för att se om hennes brev var på riktigt, var Tressler förvånad att hon verkligen var skyldig outtagna pengar från 10 aktier av oförlöst MetLife lager värda 63 USD. "Sex hundra trettio dollars, och det är OK!" utropade en gång tveksamt outtagna pengar ägaren. Det finns fler människor där ute som Tressler, enligt Daniel Corcoran i Arizona Department of Revenue inmutad bodelningen.

I dessa tider av internet, flera fyllda hemdatorer samt handdatorer som gör allting ifrån uppvärmning din resterna, skulle man kunna tro att livet skulle bli mer organiserad. Ju fler verktyg och prylar vi har till vårt förfogande men ju fler saker vi måste tänka på och mer komplicerad våra liv få. Detta kan tas på något sätt för över $ 400 miljoner Arizona State oinlösta pengar försmäktar i inmutad bodelningen i Arizona Department of Revenue.

Oanvända fastighet omfattar finansiella tillgångar som glömt bankkonton, gällde outlösta checkar, outlösta försäkringar och pensionsförmåner, lager och utdelningar materiel, även säker innehåll Kassaskåp vars ägare inte kan hittas. Det outlösta Property Law i Arizona kräver dessa att slås över till staten, om inte tillbaka till sina rättmätiga ägare efter en vanlig period av tre år. Behållningen Sedan hålls av staten som outtagna pengar lösas in när som helst, men om du hade Arizona outtagna pengar i ditt namn, skulle du inte vilja det nu? Använd dagens teknik att fungera för dig och ta reda på om du är skyldig outtagna egendom pengarna utan att ens behöva ta en tur på stan.

Om du vet var du ska leta, göra en on-line outtagna pengar sökning kan snabbt, enkelt och enkla. Nyckeln är att lära från Arizona oinlösta pengar experter och sätta deras taktik på åtgärder för att hitta din förlorade pengar.

No comments:

Post a Comment