Fördelar med Financial Services

Kasinon och statligt understödda lotterier säljer hopp, bara. Utan finansiella tjänster ger verkliga fördelar. Idag har jag vill tala om dessa förmåner, bortsett från den mest uppenbara, nämligen att underlätta betalningar mellan alla medlemmar i ett samhälle.

Resursfördelning

Den finansiella tjänstesektor ger oss möjlighet att flytta resurser längs en tidslinje. Banker gör detta genom att sälja investeringsprodukter och tillhandahålla medel för dem som kan använda dem produktivt. I en men
Människor kan inte existera utan att flytta resurser över tiden. Varje barn behöver för att växa och lära sig innan man skapar värde och tjäna inkomst. Således generiska tillhandahåller finansiella tjänster är familjen. Föräldrar hand om sina barn och hoppas att få tillbaka vård när de är gamla.

Hantering Cycles

Finanstjänsten företag hjälper oss fördela resurser behov längs konjunkturcyklerna. Ett exempel är en livförsäkringsbolag. Man betalar en liten summa varje månad för en mycket länge. I utbyte får vi månatliga betalningar efter pensioneringen. Vi använder finansiella tjänster för att jämna ut andra slag av ekonomiska cykler liksom.

Exempel är:

årligen säsonger

produktlivscykler

ekonomiska cykler av boom och byst

Varje konjunkturcykel innehåller en tid att investera, och ytterligare en period till vinst. Finansiella tjänster låt oss hålla resurser för senare användning och tillåter oss att koncentrera dina resurser där de lovar bästa resultat.

Hur görs detta? Människor föds och dör, är nya projekt som startade och avslutades varje dag. Vissa producerar för närvarande mer resurser än de förbrukar. Detta händer oftast mitt i en livscykel. Andra behöver ett löpande netto insats av resurser. Resultaten kan utjämnas genom att ansluta personer och projekt i olika faser.

Spekulationen

Seasonal cykler och bom / byst cykler av ekonomin behöver en annan typ av finansiella tjänster, ackumuleringen av materiella anläggningstillgångar. Till gården t.ex. överskott produkterna lagras på sommar som höst. Vi äter dem under vintern och våren. Nästan ingen färsk mat växer i Europa i januari, men hungriga munnar är fortfarande runt.

Bibeln beskriver en arketypisk högkonjunktur och byst cykel: De sju feta och de sju magra år, som förvaltas av Josef, som förvaras livsmedel i lager. Det fula ord för hans beteende är "spekulation". Men människor hatar inte den mat som tillhandahålls av en person med framförhållning. I sanning de hatar sitt eget närsynthet, som kan botas ibland använder tjänster som tillhandahålls av spekulanter, även om en rejäl pris.

No comments:

Post a Comment