Ränta till New rekordlåga

Räntor på torsdag var hoptryckt till lägsta någonsin takt som aldrig understeg 2 procent i sin 315 åriga historia. Den kurs ställare (MPC) begrundat sjunkande tillstånd i vår ekonomi och fattat beslutet att sänka priserna till den lägsta någonsin.

Den senaste mörka siffror som, även en ny låg för hypotekslån i november och ett rekord 16,2 procent sjunkande huspriser under 2008. Regeringen har försökt att stimulera ekonomin, banker och bygga en ytterligare klämma in kredit för privatpersoner o
Villaägare och låntagare har ännu inte sett en eventuell vinst från räntesänkningen och bygga samhället Nationwide har sagt att det inte kommer att hjälpa och använder en "krage" på tracker hypotekslån, dock

en stor andel av inteckning ägare med spårare inteckningar kommer att vara lyckliga som de kommer att se sina betalningar minskar och kan uppmuntra människor att spendera igen för att stimulera ekonomin.

Även om priserna har gått ned denna har ännu inte överföras till människor som har lån utan säkerhet och kreditkort. Kunder ännu inte se någon minskning i storleken på och det fortfarande återstår att se i kontanter bandas banker och bygga passerar de kurser på konsumenterna. Kreditkort företag och butikskort fortfarande ut tvåsiffriga räntor och övertrasseringar är fortfarande visat sig vara dyrt, och kampen för att hantera under de kommande tre månaderna är inte lättare av finansbranschen.

No comments:

Post a Comment