En översikt av finanssektorn

Musten ge pålitliga råd till sina kunder för att hålla sin ekonomi i sin ordning och hålla dem i rätt riktning. Revisorer kan fungera i många olika branscher med ett brett spektrum av kunder. Arbetet med företag, privatpersoner, organisationer och offentliga kunder sektor. Några av de typiska arbetet verksamheter kan röra saker som att titta över ett företags system, gå igenom räkenskaper och kontroll ekonomisk information, som behandlar skatte-och moms, och att föra en prick uppdaterat register< över alla konton.

Ekonomichef

En finansiell Manager spelar en mycket viktig roll i affärslivet. De är i princip den viktigaste beslutsfattaren när det gäller budget planering och finansiella frågor företag. Viljan har en stor kontroll över planeringen av budgeten och utveckla kort och lång sikt planer och finansiella mål för verksamheten. Några av de viktigaste uppgifter som en ekonomichef skulle fylla är saker som att tolka finansiell information, kontroll kassaflöden, kommer med affärsplaner, hantera budgetar och gör recensioner.

Credit Control

Det huvudsakliga ansvaret för en kredit regulatorn är att bevara och hålla ett lämpligt system kreditprövning för ett företag eller organisation. Några av veckans uppgifter och ansvar för ett kreditinstitut regulator skulle kunna vara saker som inställning kreditgränser, se skulder sorteras ut och hantera utestående försäljning saldon.

Business Analyst

En kandidat med tanke på en karriär som ett företag som utför analysen måste vara mycket organiserat, tekniskt och ekonomiskt motiverade. Den huvudsakliga funktionen för ett företag analytiker är att planera utformningen och konstruktionen av olika organisationer och utvärdera sina affärsmodeller. Det finns inte en specifik eller beskrivs vägen för att få ett jobb som ett företag analytiker. Ett företag analytiker kan arbeta inom en rad branscher som mjukvara, telekom, försäkring, bank och finans.

Köp Ledger

Ett köp huvudböcker ansvar är att hålla en mycket strikt förteckning över alla de saker som ett företag köper. Musten spåra och kontrollera betalningen och kontrollera att allt är meningsfullt och är ansvarig. En del av ett köp reskontra ansvar för bland annat saker som att betala fakturor, kontrollera fakturor och utbetalning tillåts. Vanligtvis en inköpsorder Ledger kommer att arbeta standard timmar, men de kan ha att jobba över då och då om det finns viktiga konton som ska redas ut. För att göra karriär som köp huvudboken inom finansbranschen en kandidat skall ha följande färdigheter: organisation, bokföring erfarenhet, förmåga att möta deadlines och god kommunikationsförmåga.

Efterlevnad chef

En överensstämmelse chef hanterar de flesta av företagets transaktioner inom ett företag, exempelvis tvister, stöd till klienter och gör finansiera transaktioner.

No comments:

Post a Comment