Iowa Holding miljontals dollar i Oanvända pengar

Iowa är känt för att resten av nationen som den plats där presidenten Kaukasus hålls, men det finns mer till Buckeye State än koppleri politikerna. Det finns miljoner dollar i Iowa outtagna pengar man är skyldig att regelbundet medborgare som bara behöver komma fram och kräva vad de har laglig rätt sina. Iowa och stater över landet fortsätter att ta emot miljontals dollar i outtagna pengar varje år och det belopp som i långt snabbare än det belopp återlämnas till de rättmätiga ägarna. Detta inne
Ett program kallat "The Great Iowa Treasure Hunt, som drivs av kontor State Treasurer Michael L. Fitzgerald hanterar Iowas outtagna egendom. Enligt The Great Iowa Skattjakt hemsida, de vanligaste typerna av saknade pengar inkluderar (men begränsas inte till): vilande bankkonton, återbetalning nytta, gällde outlösta checkar, outtagna löner, säker deponering lådor, utdelning försäkring, intyg lager och utdelning . Iowans som har eller har haft en eller flera av dessa olika konton har en bra chans att upptäcka pengar man är skyldig dem och uppmuntras att söka ofta.

Iowa är vad som kallas ett "frihetsberövande stat" när det gäller att hantera outtagna medel. Detta innebär att staten aldrig tar ägande av glömda tillgångar, håller de bara dessa obestämd tid tills den verkliga ägaren, eller en ättling (om ägaren är avliden), finner och hävdar dessa. Detta är trevligt att många människor inte ens medvetna om de förlorat pengar fenomenet ännu och de som normalt har fortfarande inte vet det korrekta sättet att sökning. Att inte ha tid begränsningar för när en ansökan skall lämnas in kan sätta aktiviteten minskar för dem som bara lära om de här pengarna.

Medan de flesta människor har fortfarande inte hört talas om outtagna pengar, de som ofta har avfärda den omedelbart eftersom de helt enkelt inte tror att det finns bokstavligen tiotals miljarder dollar gentemot medborgare hela landet. Den sorgliga verkligheten är, är dessa människor låter sin egen cynism stå mellan dem och deras pengar! Död, skilsmässa, flytta utan att ha angett adress och skrivfel är några av de vanligaste orsakerna till att pengar läggs ned, och det är förvånande hur ofta små saker kan ge stora mängder kontanter för att slinka igenom sprickor.

Medan det finns en handfull människor som är medvetna om outtagna pengar, vet det stora flertalet av dem inte var jag ska börja sin sökning. Vissa människor kommer att säga att du bara kan lägga in ditt namn i alla gamla webbplats stoltserar en hittades pengar databas en gång och få tummen upp eller ner. Inte är sant. Först och främst måste du vara säker på listan över poster kommer från den statliga du tänker söka. Sedan behöver du vara medvetna om att varje outtagna egendom har en unik "dvala period", eller tid som måste gå innan det måste överlämnades till statens. På grund av detta har tillgångar vände över hela tiden, därför är det nödvändigt att söka ofta, eftersom vi aldrig kan vara säker när statens officiella register kommer att uppdateras.

Det bästa sättet att vara säker på att du fullständig information om hur du utför en noggrann outtagna pengar sökningen är att lära sig hur proffsen gör det och sedan lägga dessa tips att arbeta för dig i din egen sökning.

No comments:

Post a Comment