Lönelistan Card - Vad det innebär att arbetsgivaren anställda och Bank

Traditionellt omfattar en lönekostnader funktioner dispensering monetära förmåner genom löner, skatt nekanden, avdrag och belöningar. Den är ett viktigt ekonomiskt rekord för varje företags räkenskaper och omfattas av de nationella och statliga lagstiftningen. Det är också viktigt att goda relationer, eftersom de snabbt och korrekt eftergift av sin försörjning är naturligt kär anställda. Än en gång är traditionellt dessa finansiella transaktioner överlämnas till den anställde via lönecheck eller< ett lönebesked. Inte längre, dock. Fler och fler företag vänder sig till en mer effektiv och kostnadseffektiv lösning för både företag och arbetstagare. Lön kort är behändiga lilla plastkort av liknande art och på det sätt som skall användas för ett kredit-eller betalkort.

För företag, med hjälp av detta system är bekvämt och nytta av följande skäl:

. Företaget sparar pengar tryckning och utfärda checkar

. Företaget behöver inte längre köpa dyra kontrollera lager

. Bolaget sänker interna kostnader till följd av ovanstående punkter

. Företaget behöver inte längre oroa sig för någon form av kontroll bedrägeri, som standard - det finns inga checkar som är utställda som eventuellt skulle kunna hamna förlorade eller stulna.

. Använda löne-kort-systemet ger en smidig hantering av utlämnandet av funktionen av lönerna till de anställda som inte har tillgång till en banken, eller inte har ett konto oavsett personliga eller ekonomiska skäl.

För anställda, med detta system är bekvämt och nytta av följande skäl:

. Den anställde behöver inte längre betala ränta till kontanter kontroller

. Sedan det monetära belopp som de är direkt lastade eller deponeras på en bankkort, kan arbetstagaren få direkt tillgång till sin lön för det.

. Lönelistan kortet kan användas direkt för att göra inköp på butiker.

. Lönelistan kortet kan också användas för att direkt ut kontanter i uttagsautomater (ATM), vilket eliminerar svårigheterna med en kontroll casher.

. Lönelistan kort om debiterats ett enskilt ägda kontona, är mycket flexibel och kan användas direkt för att betala räkningar.

. Några löner kort, faktiskt en majoritet av dem, FDIC försäkrade.

. Dessa kort är på "open loop"-systemet och erbjuda en hög grad av flexibilitet i fråga om dess användbarhet. Detta eftersom de används på ett mer universellt PIN-baserat nätverk och därför accepteras och användas efter användarens registrerade platsen och dess omedelbara nearabouts.

Och slutligen täcker vi varför bankerna har erbjudit Payroll Card tjänster alls. Banker inte direkt erbjuda eller marknadsföra denna tjänst till kunder alls. Istället strategi arbetsgivare att integrera tjänsten i sina interna lön dosering processer, och sedan erbjuda den till sina anställda som inte har en direkt depositionskonto. De fyra viktigaste målen för ett bank som erbjuder finansiella tjänster produkt till konsumenterna:

. Genom att minska kostnaderna löne-bearbetning och öka den direkta takt nedfall antagandet, fungerar det som en cash management-tjänst till kommersiella kunder.

. Det ger en produkt till anställda som vill eller kräver funktionalitet och fördelarna med att använda ett betalkort, men inte eller kan inte hantera ett checkkonto.

. Detta spelar uppenbarligen en roll i gynnar banken. Hur? Eftersom den drar kunder till hjälp och upprätthålla sina löner kort, en övergång till mer traditionell innehavarna bankkonto blir mer möjligt och detta även uppmuntrar dem att använda andra och mer av bankprodukter.

. Uppnå alla ovanstående lönsamt är huvudsyftet av banken.

No comments:

Post a Comment