Kan din portfölj skyddas från en Kraftigt sjunkande aktiemarknaden?

Ja man kan! Det finns bara två typer av pengar - dollar på spel och dollar inte på spel, beskrivs ett annat sätt, en investeringsportfölj och ett sparkonto. Sparkonton får beskrivas som ett räntebärande konto som är garanterat värt mer i morgon än igår och de flesta av dessa typer av konton kretsar kring bankerna. Passbook konton, CD, intresse checkhäften med, bara för att nämna några. Den federala regeringen erbjuder USA Sparobligationer av olika slag och slutligen, försäkringsbolag erbjuder fa
Å andra sidan investeringar såsom aktier och obligationer har möjligheten till förlust, uteblivna investeringar vinster och även potentiella förlusten av det ursprungliga kapitalet. Att veta detta, varför skulle någon välja en investering över säkerheten för ett sparande fordon? Svar - på grund av möjligheten till en större avkastning! Det är förståeligt, om du vill att möjligheten att tjäna mer än en typisk sparform, kanske till och med dubbel eller trippel. Du måste dock acceptera att man kan förlora en del eller hela din investering. Detta scenario presenterar ett intressant dilemma. Jag ber er, kommer girighet få bättre för dig eller är en beräknad risk en risk värd att ta? Självklart för tiotals miljoner amerikaner som investerar i aktiefonder, är enskilda aktier och obligationer och deras 401K-talet risken värt belöning. Dessa människor har valt att risken att förlora pengar på kort sikt var falska av risken för att köra slut på pengar innan du kör ut av livet.

Med intåget av företagens pensionsplaner gå vägen för dinosaurierna är vår regering gjorde att pensionering planering direkt på var och en av oss, men ändå, samtidigt försumma att utbilda allmänheten om hur man korrekt tilldela en 401K programmet eller om hur att utforma en diversifierad långsiktig placeringsportfölj. Regeringen visade aldrig allmänheten på lämpligt sätt varför de skall bidra till och bygga upp egna pensionsfonder, eller upprätthålla en godtagbar och ansvarsfull återkallande mönster under pensionering år som inte allvarligt försvårar eller förstöra kontot värde. Tro det eller ej, det finns folk som arbetar vid företag som erbjuder en matchande program för 401K bidrag och inte utnyttja det! Det här är uppenbarligen en svår misstag.

Att utforma ett utbildningsprogram om hur du väljer ett bestånd eller en obligation och hanteringen av din portfölj har inte kommit fram i High School klassrummet ännu heller. Regering förväntar sig att alla av oss att bli självlärd finansiella rådgivare och överlåter till oss att utbilda våra barn i de frågor som finansieringskällor som pensionering och egendom planering, långsiktig vård planering och skattereduktion planering.

Denna besvärliga situation lämnar allmänheten inget val än att något hur bli högutbildade i de här frågorna eller att lita på en pension och egendom planeringen specialist. Ett bra sätt att storlek upp en ekonomisk rådgivare är att se honom eller henne göra en ekonomisk planering seminarium eller workshop. På detta sätt kan du ta beslutet i ett offentligt, icke-hotande miljö, hur han / hon presenterar dem själva och om du är motiverade nog av presentationen, att planera ett möte för att besöka med det professionella. Jag råkar gilla denna form av "blind date" mellan seminarium deltagare och potentiella finansiella rådgivare och har skapat just den här typen av forum, med stor framgång. Med detta i åtanke skulle jag uppmuntra läsarna av Life & fritid att delta i amerikanska Välstånd gruppen Workshop Series nästa gång det görs reklam för detta och andra lokaltidningar. Jag vill dock rekommendera att du undviker de program som erbjuder en gratis måltid för att delta. Problemet är att de flesta av dessa seminarier deltar professionella "fria äter middag" och brukar inte människor på allvar söka information i första hand. För mig, vill jag omge hellre mig med folk hungriga att lära något nytt, spännande och avgörande för deras ekonomiska framgång, än som söker äta gratis mat, skulle inte du?

Titeln på detta redaktionella är: Kan din Portfolio skyddas från ett Kraftigt sjunkande aktiemarknaden? Lyckligtvis finns strategier, metoder och finansiella produkter när kombineras, skydd erbjudande portfölj från 5 potentiella styrkor Portfolio Demise: Ansvar, Sjukvård, långsiktig-Care, Skatter vid Döden och Stock Market Förluster. Tyvärr säger redaktör jag ur utrymme att trycka dem här skedet i kolumnen. Oavsett, jag dela med mig ändå när du går på en APG workshop eller genom att säkra ett möte här på American Välstånd koncernens huvudkontor, båda utan kostnad, inget tvång, inget skoj! Kanske du är skeptiska och tveksamt om detta kan ske? Bra, låt det vara din motivation att komma och lära sig mer. En APG Pensionering och Estate Planering Workshop är i planeringsstadiet så titta för våra flyer i en kommande utfärdandet detta tidning och hålla behandlingen denna kolumn för detaljer och snabbare finansiell information. Vill veta mer om Pensionering och Estate Planering bekvämt från ditt eget hem, kolla vår hemsida: www.1APG.com och besöker ofta Innehållsmässigt ständigt uppdateras.

No comments:

Post a Comment