Bidrag - Förstå deras syfte Före anslutning

Den gyllene ägg för alla, från studenter till forskare för företagen är att få ett bidrag för att göra någonting. Det finns en mängd information i böcker och på webben om de bästa metoderna för att förverkliga detta. Några källor är bättre än andra, men många personer som ansöker om bidrag förlorar skogen för alla träd.

Det genomsnittliga ansökan om bidrag är mycket intressant att kunna läsa. Därför? Tja, det stora flertalet av de sökande tycks ha riktigt misslyckats med att förstå varför bid
Jag ska ge er ett exempel. För några år sedan en vän till mig var intresserade av att leva i Östeuropa. Han ansökte om en mängd rättsliga bidrag som fanns tillgängliga från de amerikanska myndigheterna. Hans ansökningar var alla i linje med utbildning i tvistemål stämningar advokatverksamhet och juristkåren i de länderna. Han kunde inte förstå varför han fick avslag höger och vänster.

Jag tog en titt på bidraget paketen var han som gäller. Svaret var otroligt självklart. Bidragen var inriktat på förslag som skulle omfatta upprättandet av domstol processer och konstitutionella lagberedningen. Annorlunda uttryckt organen erbjuder stipendier letade efter någon att hjälpa upprätta domstolar och skriva lagstiftning, inte någon att lära östeuropéer hur man stämma för vårdslöshet?

Bidrag kan kritiska former av stöd, oavsett vad du försöker göra. I denna ekonomi, de är ganska mycket kritisk. Att få dem är det viktigt att du förstår uppdraget vilken organisation som tillhandahåller dessa, privat eller offentlig, och vad försöker uppnås. Om din idé inte får plats i nämnda tillämpningsområde slösar inte din eller deras tid genom att ansöka om någonting du inte har någon chans att få.

No comments:

Post a Comment