Free Money Spara verktyg för utländska arbetstagare och migranter

Många gånger Overseas arbetare och Migranter spenderar sina pengar på tjänster som är viktiga sådana ringer sina kära samt skicka dem presenter, bokar flyg så att de kan anslutas med sina familjer och vänner.Det är mycket viktigt att utländska arbetstagare och invandrare hålla kontakten med sina familjer och vänner där hemma, eftersom de behöver den stöd och anslutning.

De behöver komforten i deras kära röst att dra dem genom tuffa gånger särskilt om de är borta långa tidsperioder. Overseas a
Syftet med denna artikel är att ge gratis pengar spara verktyg som gynnar utomeuropeiska arbetstagare och migranter så att de kan använda dessa besparingar tillhandahålla ett bättre liv för sina familjer. Alla pengar spara verktyg som förtecknas denna artikel är allt gratis. Jag har tillbringat ett avsevärd tid och ansträngning till forskning och testa dessa verktyg att verifiera om de kan nytta invandrare och utomeuropeiska arbetstagare.

Dessa är de gratis pengar besparing verktyg för utomeuropeiska arbetare och migranter som har verifierats:


Google Earth - Få den exakta placeringen och karta över din destination. Få satellit åsikter i det land som du kommer att arbeta eller migrera till. Google Earth är ett förskott satellit kartsystem som hjälper dig att hitta din plats och destination val.

Skype - Ring din kärlek dem gratis via Skype. Skype är ett VoIP eller Voice over Internet Protocol tillämpning som en utomeuropeiska arbetstagare eller invandrare kan använda för att ansluta till deras familj och vänner gratis. Den har utmärkt röstkvalitet och video så att du inte bara får prata med din förälskelse men också se dem i realtid. Allt du behöver är ett dator och en internetuppkoppling, och man kan prata med din familj i flera timmar gratis.

Chikka meddelanden - är en SMS eller Short Messaging System-program där du kan skicka textmeddelanden till dina familj gratis. Den är mycket användbart om du skickar SMS eller text som ofta genom din förälskelse en mobiltelefon. Den kommer spara mycket pengar i cellphone avgifter.

YouTube - är en populär videodelning hemsida där någon kan post deras videor gratis. Den är mycket användbart verktyg vari du kan låta din familj se ditt leende från tusentals miles därifrån.

Flickr - är en bild dela webbplats. Du kan skicka din bild till fria och låt dina nära och kära se dig och de platser du har varit.

Twitter - är ett ny webbplats program som låter dig skicka meddelanden och uppdateringar för att dina vänner och familj. Dess ger dig möjlighet skicka regelbundna uppdateringar till din familj och vänner och informera dem om vad händer i ditt liv i realtid.

Tid och datum - är en webbplats som låter dig kontrollera din lokala tid jämfört med andra tidszoner någonstans i världen. Mycket användbart om du vill veta var när det lämplig tid att ringa din familj eller kontrollera tidszon det land där din familj och vänner utomlands.

För exakta länkar och webbplatser gratis pengar att spara verktyg som anges ovan vänligen besök länken i resurs fält nära författarens namn och det kommer att hänvisa dig till den exakta platsen där du kan få webbapplikationer för fri sedan att sätta olika länkarna i kroppen i artikeln är inte tillåtet.Dessa verktyg kan rädda utländska arbetstagare och invandrare tusentals dollar och kan hjälpa dem att se leenden för deras kärlek dem och höra familjens röster gratis. Den gör rikssamtal känna lite närmare och med hjälp av dessa verktyg sätta familjer och vänner tillsammans oavsett var de är i världen.

No comments:

Post a Comment