Att vara uppfinningsrikt när pengarna tryter - Hur får man av när det går Tough

Nuförtiden är det mycket dyrt att vara en amerikansk medborgare. Priserna har ökat i olika sätt, till exempel för uppvärmning och bensin, vilket gör vardagslivet mycket dyrare än den brukade vara. I syfte att gå med strömmen, det lönar sig att vara påhittig och frugal. Genom att skära tillbaka i ett avsnitt av din budget får du förhoppningsvis mer pengar för att tillämpa en annan, att balansera din ekonomi. Nedan följer några sätt som kan hjälpa att dra ner på kostnaderna.

Köp vardagliga obje
Exempelvis köper inte futtig, lilla fyra-pack toalettpappersvarumärket i livsmedelsaffären. Köp största paketet hittar du, som ger dig de mest papper för pengarna. Överväg både totala priset och hur mycket papper är på varje rulle. Titta att se om du kan få dubbla eller tredubbla rullar i stora medelstora packe för ett bra pris. Jag köper mitt papper gods på upp ärendet genom Amazon.com och det sparar mig ett mycket pengar. Detta fungerar bra med hushållspapper också. återhämtningen ett-storlek pappershanddukar köpt i bulk förra ett lott längre än regelbundna plåtkapacitet pappershandduk.

Lagerkrav upp billig men nyttig mat

Skär ut de flesta frysta matvaror, till exempel. Frysta TV middagar är snabba att äta din budget så undvika dem. Vissa frysta livsmedel vettigt, som att köpa fryst bröd deg. Det är billigare att köpa tre-eller fyra unbaked bröden tillsammans, än att köpa en limpa bröd i brödet avsnitt. Avstå fantasi stilar bröd tills finanserna förbättras. Du kan klä upp fryst bröd deg genom att rulla ut den, borsta den med smör och spridning kanel-socker. Bara att rulla tillbaka den och baka. Voila, du har kanel bröd. Släng i russin eller pekannötter för sort.

Köp mindre bekvämlighet mat och mer klammer som torra bönor, ris, färsk frukt och grönsaker, kött, mjölk och smör (lagra varumärke.) För köttet, frysa varje bit för sig, att dammsuga förslutna behålla sin fräschör i. Köp mat i lösvikt möjligt. Avstå fint förpackade färdiga honung smör, potatismos, eller andra beredda livsmedel. Jag älskar bekvämlighet som nästa kille, men inte när dessa livsmedel är inte svåra att göra. Potatismos är en god och hälsosam sida skålen, och är enkla att göra. Skaffa en påse potatis och göra en egen, eller en bakad potatis. Färsk och inte som dyrt som liten tallrik av samma sak, för mycket mer pengar. Om du gillar yoghurt, köpa yoghurt startmotor blanda och gör din egen. King Arthur mjöl Företaget är ett Internet webbsida där du kan köpa den.

Äter ute mindre

När tiderna är goda, äter jag eller så ut nästan varje dag. Om min ekonomi skärpa, som går till restauranger eller kaffehus är det första jag försaka. Bända bort mig själv från Starbucks var det svåraste. Bara siffra hur mycket som går där varje morgon till en Carmel Frappucino kostar varje vecka i varje månad? I slutet av året det är en bra bit av pengar. Gå en gång i veckan istället, köpa Starbucks varumärke kaffe i affären och brygger ditt eget under resten av veckan. Du kan köpa en hel flaska av dessa fancy sirap (för dem som inte kan leva utan smaksatt lattes) från Starbucks för mindre än 10 USD. En flaska med sirap varar en stund. Det är mycket billigare än med någon annan gör din dryck åt dig. Det är inte exakt samma sak, men i en knipa kommer det att åtminstone ge dig lite splurge utan att känna sig skyldig.

Om du måste äta restaurang mat, få hela måltiden som en ta-out. Som sparar dig från köpa dyr drinkar, utbetalande gratifikationer, och inköp som fancy dessert du inte kunde leva utan men inte behöver. Få huvudmåltid och njuta det hemma. Ok, det är inte lika roligt som att äta på restaurang, men du kommer inte att berövas denna Blooming Onion du var begäret, och tänker på de pengar du sparar totalt.

Glöm snabbmat fullständigt

Snabbmat är en rikstäckande tvångstanke. Det är bekvämt, smakar gott och du behöver inte ens lämna bilen att få det. Oavsett. Försvinn denna vana, tygla pengar avmagring. Du kan köpa en stor påse frysta hash bruna, en jumbo låda pannkaka mix och en stor flaska sirap för en mycket mindre pengar varje vecka. Om du inte har tid på morgonen, göra den kvällen innan och sedan kasta mat i mikrovågsugn innan de börjar arbeta.

Tänk billigare fritidsaktiviteter

Istället att gå till biograf, köpa popcorn och dyra biljetter i bästa sändningstid, ta i en tidigare (och billigare) matiné. Eller ännu bättre, vänta och se samma film på betal-per-view om du har kabel. För dem som inte kabel, hyr den på Blockbuster senare. Kanske filmen kommer inte "nya" när du ser det, men du kommer spara en gäng pengar.

Ring museet eller zoo och se om där 'någon prisrabatter för vissa veckodagar

I min hemstad hade djurparken fri entré varje måndag. Om tar ett familj av fem är ur budgeten under helgen, vänta tills fri dag och verkligen njuta. Undvik Souvenir-/Presentbutik, eftersom dessa alltid attraktiva objekt som rita dig i och dränera plånboken. Konsten eller fysiska museer historia är bra ställen att gå också. Bara ringa första, att se vad sorts prissänkningar du kan hitta.

Klipp kläder kostnaderna

Om du behöver köpa kläder, undvika alla som behöver kemtvättas bara. Under tuffa tider, drar sig kläder som har särskilda behov av vård. Gå för allt som kan slängas i tvättmaskin och torktumlare. Kemtvätt tillägger upp snabbt. Om du egna objekt som kräver det, använda dem senare när budgeten ökar, eller enbart på särskilda gånger,.

Använda bilen mindre

Detta är uppenbart men värt nämna. Kombinera resor, så du inte slösar bort gasen. Undvik långa resor, särskilt om du har ett gas MATVRAK. Om din bil kräver inte högoktanig gas, glöm det. Regelbundna arbeten böter. Om du bor i staden, inte har långt att åka och taxibilar finns gott om, använd dem istället för bilen. Där jag bor, det är billigare att hyra en taxi att köra mig runt lokalt, än använda min egen bil. Att spara ännu mer pengar använder offentliga transporation.

Dessa idéer kommer att komma igång när man tänker på alternativ till vanliga pengar spenderar sätt. Även om du sparar bara några cent här eller där, lägger upp allt i slutet av månaden. Varje liten bit gör. Jag vet det inte är lätt, men målet är att få igenom en hård finansiell tid. Det inte måste detta sätt evigt, bara tillfälligt. Vi är alla i denna finansieringsöversikt crunch tillsammans. De lyckliga påverkas inte men resten av oss. Do din del att hjälpa dig själv och din familj. Håll ut, med tålamod och ett litet sparande, kommer pengarna problem passera förhoppningsvis snabbt.

No comments:

Post a Comment