Healthcare Faciliteter Face budgetförordningen Gauntlet När Använda Medical Liens

Sjukvårdsinrättningar i dagens rättsliga klimat ansikte gatlopp problem inklusive men inte begränsat till, följande:

Stigande driftskostnader


Staten och Federal skära backs


Federala lagar som garanterar akutvård för alla patienter

Visserligen dessa utmaningar bara början frågor vänd Amerikas sjukhus som alla alltför många hinder att förhandla. Det är inte konstigt då sjukhuset administratörer beskriva finanspolitiska jonglering fungerar de måste göra för att överleva den här h
Uppgifterna är tydliga, federalt finansierade medicinska institut enligt lag att erbjuda behandling till alla nödsituationer patienter och hittills statistiken visar mer än 50% av de akuta patienter som tas in varje år inte har några bevis för försäkring vid tidpunkten för upptagandet. Även akutbehandling ges till patienten den medicinska leverantören gör sådant utan en garanti för ersättning. Samma medicinska företaget senare ska då avgassystemet ännu mer resurser i kostsamma samlingar av patientens tillgångar i hopp om att nå någon typ av insamling framgång.

För patienter som ett rättstvister anspråk, dvs en auto olyckan, medicinska leverantörerna tjänsterna skall skyddas genom Lien eller Letter Skyddets eller "Llop" som är arkiverat med ombudet om registrera och fungerar som säkerhet skall erläggas vid Avvecklingstidpunkten för obetalda sjukvården.

Trots vad som kan tyckas vara en ekonomisk lösning för medicinsk vårdgivare, den Llop istället lämnar vårdinrättningar "med den korta änden av den finansiella pinne" som alltför ofta de intäkter Llop förväntas generera istället bara ett prekärt instrument och inte en lösning. Låt oss korthet undersöka inneboende problem med Llop och utmaningarna vårdinrättningar ansikte när utnyttja detta rättsliga instrument:

Fakta 1: Den första frågan vårdinrättningar ansikte när du använder "Llop" är Llop innehåller absolut ingen garanti av finansiella upplösning när avgjorda rättstvister fall går förlorad.

Fakta 2: Ett annat problem som uppstår när medicinska leverantörer som utnyttjar Llop har någon möjlighet att förutse när försäkringen intäkter kommer att tas emot för en leverantörsskulder som vissa rättstvister ta år att lösa.

Fact 3: Ännu en fråga uppstår när medicinska leverantörer tvingas till skydd samling rättigheter och skapa negativ PR när de driver patienten tillgångar. Ett negativt bild är inte vad medicinska tillhandahållare vill ha som känt i samhällen de betjänar.

Fakta 4: Sedan finns problemet att när vårdinrättningar som har betydande overhead själva har någon som helst inflytande för att genomdriva den "begått något fel försäkringsgivare" snabb betalning för utförda tjänster.

När något av de sakförhållanden som uppmärksammas av en vårdinrättning, och de flesta möta alla dessa fakta regelbundet, en medicinsk leverantör måste möta tuff bransch beslut: antingen absorbera förluster för behandling eller tillbringa mer resurser bedriva patient tillgångar och försöka motivera en sådan med tillfrisknande. Nu medan båda alternativen tillhandahålla begränsade fördelar varken alternativet faktiskt erbjuder en verklig lösning. Således både en ekonomisk och administrativ synvinkel Medical Lien Letter of Protection gör att "hålla lamporna på en utmaning" för en vårdinrättning som behöver inkomster. The Llop inneboende svagheter har visat om och om igen detta instrument är inte den effektivaste lösningen på finanspolitiken medicinsk behandling.

Men finns det en effektivare lösning?

Det verkar svaret hittas med en finansiell konsultfirma kallas 1:e Choices Finansiering Who's Online närvaro vid [http://1stchoicefunding.com/medical.html] föreskrivs detaljer om ett Llop förnuftig lösning. Programmet heter "Ingen risk ...Inga Vänta ...Betalning dag "Medicinsk Lien Buyout och det är genom detta tillvägagångssätt är att 1. Choice finansieringen äger risken ur Llop för medicinsk information. Hur då? Eftersom genom denna innovativa program företaget använder investerare kapital för att köpa en medicinsk tillhandahåller hela det medicinska portfölj som sedan positionerna en vårdinrättning med alternativet att antingen sälja hela portfölj eller använd sälja i samband med fortsatt behandling Llop fall och sedan sälja alla framtida Llop filer också. Genomförandet av denna möjlighet innebär en medicinsk Operatören kan nu omvandla obetalda patient konton till en veritabel "kassako" som en vårdinrättning blir genomsyrad av miljontals dollar på konvertering av en medicinsk panträtt portfölj i resurs som inte längre är en potentiell skuld utan istället en garanterad inkomstkälla.

För medicinska hjälpmedel som utnyttjar "Ingen risk"-programmet, fortsätter varje anläggning för att följa statliga och federala riktlinjer för oförsäkrade patienten tjänster medan samtidigt öka intäkterna genom pågående medicinsk vård för patienterna och öka uthyrningsgraden. Utan tvekan för första gången i medicinsk historia sjukvårdsinrättningar erbjuds nu de mest effektiva "Finansiella Bridge" till finanspolitik som någonsin har utvecklats och till skillnad från sjukförsäkring transportörer och myndigheter, vars byråkrati och trakasserande förseningar kostar medicinska leverantörer mer ekonomiska resurser än behövs är 1. Choice Finansiering ivriga att tillhandahålla kapital till sjukvårdsinrättningar genom Llop buyout-programmet.

Låt oss kort undersöka vilka vinster av Llop Buyout Program:

No Risk-programmet ger en Cash Infusion från försäljning av Befintliga Lien-portföljer



No Risk Programmet ger Capital När arbetet utförs för Kärande Care



No Risk Programmet innehåller Eliminerar framtida risken för Collection



No Risk Programmet innehåller kapital på utan framgång slitas målen


Det finns ingen insamling resurser som krävs när ärenden löses



No Risk Programmet eliminerar alla Llop Insamling och driftskostnader



No Risk Programmet ger Miljö för patient relationer i alla tider

För mer information loggar in på [http://1stchoicefunding.com/medical.html]

No comments:

Post a Comment