Din kredit Fix - Nu

Tro det eller ej kan du fixa din kredit historia i bara tre dagar - tänk dig att få din kredit korrigeringen nu och inte senare. Läs vidare för att ta reda på hur det görs.

Fråga alla som försökt fastställande av ett misstag från hans kreditupplysning hur lång tid det tog - de skulle alla gällande att förfarandet var mycket långsamt och vänta var långtråkig. Så läser det första meddelandet säkert fångat er uppmärksamhet. Tänk dig finns ett bolag som lovar att få din kredit korrigeringen nu ge
Dessa rescoring tjänster är legitima och de i själva verket blir en avgörande roll för den kreditkort verksamheten. Dessa är vanligen erbjuds av kreditupplysningsföretag som är oberoende. Dessa tjänster ofta av mäklare eller hypotekslåneinstitut som strävar för att få ett bättre avtal i termer av lån. Genom att ta bort felen kan låntagarens kredit-värdering ökas därför sin utlåning processen kommer säkert påse honom lånet som han ansöker om.

Men det måste komma ihåg:

- Dessa tjänster inte kan användas direkt. De företag som erbjuder snabba rescoring arbete samarbetar med mäklare och hypotekslåneinstituten, inte direkt med er, konsumenten. Om du erbjuds som du kan omedelbart och direkt reparation poäng är chanserna, det är bara en bluff.

- Dessa tjänster kommer inte att ta bort de negativa posterna som du bestrider. Bara för att det låter bra, betyder det inte att det är perfekt. Snabba rescoring inte precis bort några dåliga kredit historia så att du inte kan använda dessa förfaranden, om du har en tvist med en borgenär.

- Du måste lägga fram bevis för att det var verkligt ett fel på din förklaring. Detta kan komma i form av din borgenären samtycker till felet eller en bekräftelse på att kontot har rapporterats som 30 dagar på grund. Det är bäst att som konsument har du brevet i handen. Skriftliga rapporter krediteras eftersom de fungerar som register.

- Där finns inga garanterade resultat. Du kanske lyckas ta bort misstag från din kreditvärdighet, men det finns inget sätt att förutsäga hur vissa din över-alla poäng kommer att ändras samtidigt med denna ändring.

Oavsett, det finns mäklare och hypotekslåneinstituten som hävdar att genom att registrera dig för rescoring tjänster, kan goda resultat erhållas. Anledningen till dessa rescoring tjänster har blivit så populärt med kreditkortet använda allmänna är på grund av deras effektivitet. Naturligtvis, någon som bor i denna snabba värld vill ha hans tjänster göra det snabbt. Det är vad dessa 72-timmars rescoring tjänster lovande en "kredit korrigeringen nu" erbjudande.

Förut trodde folk som diskriminering har en roll att spela i lånebeslut. Dock detta inte var normala. Vanligtvis är avslag av lån ansökningar på grund av försenade betalningar. Då de flesta beslut sker automatiskt genom att utnyttja kredit värderingar som kan nås via datorn dessa tre siffriga tal i stort sett leda till långivarna avgöra om du får lånet eller inte. Det är som att dessa tre siffror är en förhandsvisning till din kreditvärdighet.

Problemen på kreditmarknaderna rapporter är vanligtvis inte uppmärksammas. Det tar dagar för innehavarna kontokort för att vara säker på att det verkligen är ett fel vid deras uttalanden. Skulle det inte vara så bekvämt om rättelse av detta misstag är raka motsatsen?

No comments:

Post a Comment