Bibliska Wealth Strategier Med Investeringar

Flesta av oss har hört frasen "multipel inkomstflöden" som ett sätt uppnå ekonomiskt frihet. Detta innebär inte få annan deltid "jobb," men skapa rikedom och extrainkomst genom flera källor företag, investeringar och fastigheter. Extrainkomst är pengar som fortsätter att komma i, oavsett om du aktivt arbetar med det eller inte.

Fördelen av flera strömmar är att om en bäck torkar upp eller går långsammare, du har andra flyter i plocka upp slack. Med den senaste tidens utveckling av företagens
Är detta ett ny idé? Inte alls. Skriften är överens. Predikaren 11:1-2 säger: "Kasta din bröd på vatten [plural], för hittar du det efter flera dagar. Ge en servering till sju och även åtta, ty du inte vet vad ont kommer på jorden. "

Den första delen av detta kapitel (vs 1-6) talar om ta risker och göra multipla investeringar snarare än opererar av fruktan och utöva för mycket försiktighet. Där talas också vara generös med din förmögenhet. Men dessa första två verser talar om behovet av multipla inkomster strömmar eftersom du inte vet vad "onda" kommer att på jorden.

Vad tycker du är exempel på "onda" det är tal om här? Det kan vara ekonomiska förändringar eller marknadstrender, att vara en offer bedrägerier, stämningar, osv. Den "ondskor" kan ändra för olika tider i historien eller ens vissa säsonger i våra liv. "Onda" inte nödvändigtvis från djävulen. Det inte alltid en andlig attack. Det bara kunde trender och förändringar i systemet men för allt den kan behöver vi multipla inkomster strömmar att diversifiera och sprida riskerna. Vi vilja tro som kristna att vi immunt mot sådana saker, och jag verkligen talar inte att över dig, men Herren ger oss visdom förberedas för den potentiella nederbörd som faller om "rättfärdiga och orättfärdiga" som det säger i Matteus 5:45. Flera intäktsflödet är ett sätt att minska eller rentav undanröja de "onda", för om du har tillräckligt med ström, kan en helt försvinna och du kommer inte ens märka det för mycket.

Denna passage i Ordspråksboken säger vidare i vers 6, "På morgonen sår din säd, och på kvällen, inte undanhålla din hand, ty du inte vet som kommer att blomstra, antingen det eller det, eller om båda lika kommer att vara bra. "

Vi tror att om en viss investering inte ger en god avkastning, eller kanske går söder att Gud var inte i den. Men det är slätten här som inte allt du investerar i kommer blomstra, men gör det ändå! Naturligtvis, var inte dåraktiga, vara smart, gör dina läxor och din due diligence men bara gratis själv genom veta att några skall bra och några kommer inte. Inte fördöma dig när vissa investeringar eller affärsverksamhet eller fastigheter affären inte arbeta ute kanske som om du trodde det skulle. Jag tror Herren skall välsigna era ansträngningar, om inte på den särskilt investeringar kan det nästa. Problemet med de onda tjänaren i liknelsen om den Minas i Lukas 19 är inte att han försökte något och det fungerade inte. Han inte ens försöka, och det är vad gjorde befälhavaren upprörd.

Du ihåg dot-com bubblan i 2000-2001? Människor i drivor började investera i fastigheter. Sedan när medierna började skandera om möjligheten en fastighetsbubbla (som trollformler "möjlighet" till mig) var många söker vad de trodde skulle vara de "nästa stora grej."

Men om du är olika i ditt företag, investeringar och fastigheter, då du inte kommer att påverkas i hög grad som marknaderna förändras i olika områdena. Om det finns ett gupp i vägen med en för dina marknader har du andra som fortsätta flöde.

De flesta människor tänker på diversifiering som investerar i fonder. De anser att detta är en metod för att sprida riskerna och spela det säkert, men i verkligheten, allt de gör är att investera i mer och mer papper tillgångar. Tänk om börsen kraschade? Låt dig inte luras att tro att denna "onda" inte kan aldrig inträffa igen som den gjorde 1929. Om aktiemarknaden haft en stor olycka skulle de flesta fonder utplånas. Vi hade en glimt av en några år sedan när många pensionsplaner placerade ifjol i fonder rasade till nästan ingenting. Jag förstår köpa och inneha strategi och dollarn kostnad genomsnitt, men hur är de som just kommer in pensionsåldern? De hade inte tid att vänta på att medel för att åka tillbaka upp. Så placeringsfonder och 401 (k) s kan ha risker, alltför, eller hur?

Vi fortsätter att anta att börsen alltid går upp och att aktiefonder kommer att ge oss den trygghet vi behöver. Placeringsfonder kan börja odla många olika fonder, men det är fortfarande i hög grad kopplade till den traditionella aktiemarknaden. Ja, de är diversifierade till tillväxt, fonder obligationer, Mid Cap medel, pengar fonder, branschfonder, internationella fonder osv, men vad är alla dessa? Aktier och obligationer! Det är okej att investera i fonder och 401 (k) s, men vad jag säger är inte beroende av bara de och inte göra något annat. Ingen bör lita enbart på en investering typ eller ett företag för deras enda inkomstkälla eller pensionering.

No comments:

Post a Comment