Kansas inmutad Money Toppar 200 miljoner USD

Om Midwest är Amerikas kornbod, det kanske mest bero på Kansas, vem Sumner County är känd som Vete Capital of the World. Enligt färska rapporter har Kansas Statskontoret inmutad bodelningen bli en korg till en annan avgörande tillgång. Inte ätbara, men definitivt mer eftertraktade-amerikanska valutan form av Kansas outtagna pengar.

Över $ 20 miljoner i Kansas outtagna egendom samlas in av staten för varje år. Dessa medel kommer från övergivna finansiella tillgångar vänds av banker, försäkring
Lynn Jenkins, Kansas State Treasurer försöker återförena som många av de outtagna pengar i Kansas till hennes personer med hemvist genom uppsökande program för ägare av Kansas outtagna pengar. Hennes kontor sätter upp båsen på allmänna platser som köpcentra och Kansas State Fair i Hutchinson. Ett genomsnitt på 700.000 $ är inlämnade årligen i det verkliga till mestadels förvånad ägare förlorade pengar. "Vi ser alltid fram emot att delta mässan," säger Jenkins nyligen i ett pressmeddelande. "Det ger oss en möjlighet att träffa kolleger Kansans och för dem att söka våra register för deras tappat bort eller glömt kontanter och egendom." "Mycket Som alltid var vi imponerade mässan organisatörerna och staden Hutchinson, tillägger hon. "Staten Fair är ett bra gammaldags familjens tradition och del av det som gör vår stat är så stor."

Enligt National Association of Oanvända Fastighetsförmedling administratörer (NAUPA), Finansdepartement i alla de 50 stater håller-på över $ 35 miljarder outtagna tillgångar, som tillhör amerikanska medborgare. Outtagna egendom uppsökande program som en Kansas State Treasurer Jenkins främjar endast något att göra upp för avsaknaden av en centraliserad regering databas för outtagna tillgångar. Cirka 928.303 av ägare till cirka 200.000.000 $ outtagna pengar i Kansas är fortfarande försvunna ändå, och Kansas inmutad bodelningen av finansministeriet håller på till KS outtagna pengar tills invånare och andra medborgare rikstäckande komma att kräva det.

Lyckligtvis behöver man inte vänta på Kansas State Fair att komma runt för att kontrollera om de är skyldiga Kansas outtagna medel. Det är staterna underhålla databaser om outtagna pengar ägare nu och en outtagna pengar sökning kan ske var som helst det finns en Internet-anslutning. Så, om du behöver extra pengar ASAP, kan du egentligen en online-sökning just nu där du är. Det svåra del gör en sökning efter outtagna pengar i flera statliga databaser (bra för dem som har bott i olika stater). En central databas för inhemska outtagna pengarna inte finns, så det är ganska lätt att åka på en online vildgås jaga om du inte vet var och hur du ska leta.

1 comment:

  1. God kväll makarna,
    Jag gör redo för dem som behöver. Jag har kapital att användas för att ge snabb och långfristiga privata lån som sträcker sig från 5000 Kr till 10.000.000 Kr för alla människor seriösa, ärliga och god moral vill lånet: 3% ränta, år enligt den lånade summan eftersom att särskilt kontakta mig via e-post för mer information.

    Min e-post: vivianemourlhon64@hotmail.com

    Tveka inte att kontakta mig din tillfredsställelse är mitt mål.

    ReplyDelete