Sju vanor mycket framgångsrika Traders

Det finns en obegränsad mängd information under bok och på internet om hur man lyckas på marknaderna. Vissa uppgifter är bra, och några är mediokra råd i bästa. En av de mest inspirerande böcker jag har läst är Steven Covey storsäljare Sju vanor mycket effektiva människor. Trots att hans bok inte specifikt upp handel, Covey lista över vanor av de mest framgångsrika och effektiva människor i världen rita ett slående liknande förhållande till vanor, och attribut jag har observerat bakom framgångsr
1. Vara proaktiv. Därför är det att de flesta näringsidkare förlorar pengar? Ett enkelt svar är att de flesta handlare är "reaktivt" snarare än "proaktiv". Så vad det innebär egentligen? Nåväl, som reaktivt innebär att vi tenderar att skylla på andra människor eller omständigheter våra hinder eller problem. Såsom tydligt framgår av Scott Walker (2004), grundare och instruktör i KISSystem vet framgångsrik aktör med alla åtgärder han vidtar, och med varje beslut han gör, han och bara han är ansvarig för åtgärden.

Orsaken är aktiv är så viktigt att handeln är denna: när du accepterar hundra procent ansvar för alla dina handlingar, stänger du dörren till ursäkter och öppna dörren till lärande. När något går fel istället för att leta efter någon annan att skylla på, kommer du att ta ansvar (Walker, 2004). Bruce Babcock (1999), känd näringsidkare och författare, att skyller på andra för vår misslyckanden är ett lätt fälla att falla in. Oavsett vad som händer, lägger du dig i situationen, och därför är du ansvarig för den ultimata resultatet. Att vara en framgångsrik aktör, måste du ta fullt ansvar för alla aspekter av ditt handeln. Genom att göra detta, du ge dig själv för att lära av sina misstag och lär du dig att aldrig upprepa dessa misstag, som är avgörande för ett vinnande näringsidkarens framgång. Att lära av erfarenhet, och lära av misstag (förutsatt att du inte upprepa dem) får du en successivt bättre näringsidkare. Genom inte emot ansvar för dina egna beslut, du skadar din framtida framgång.

2. Börja med ett mål i åtanke. Det innebär endast att du först planera handel och sedan handeln planen. Om en näringsidkare inte planen varje transaktion, blir det ingen långsiktig framgång. Därför? Eftersom genom att planera en handel, tar du den känslomässiga delen av oroa där priserna är på väg och ersätta den med ett fokus på systematiska åtgärder du kommer att ta när priset träff Din förutbestämda triggerpunkter. Genom att planera handeln först, kan du dig psykiskt acceptera den risk du tar innan du öppnar handel. Du bör redan veta vad som skulle få dig att skriva in en handel, lägga till en handel vad din stop-loss kommer att bli, vad avslutande stoppa dig kan använda, och vad din exitstrategi kommer att ske före du skriver.

En sak som nybörjare måste inse är att den marknaden alltid kommer att göra sitt yttersta för att kasta dig av spåret. En gång i en handel, är det mycket som rider en vild häst (Walker, 2004). Priserna kommer att slå vilt skaka av alla känslomässigt rädd och lämnade bara de med den disciplin att följa en plan för att dra full nytta av handelshinder.

Planering en handel bör inte vara annorlunda än planering för det oväntade på en resa. När du vet vad du ska göra när handeln går din väg, vänder åt sidan eller går emot dig, kan du agera därefter med ett fokuserat sinne lämnar känslor på bordet. Att vinna på marknaden måste du lära dig att handla utan reaktion på känslor. Det enda sättet att göra detta är att utveckla disciplin att planera din handel och sedan handeln er plan.

3. Första sak första. Vad är det första du gjort när du bestämde du vill börja handla? Du gjorde förmodligen någon onlineundersökningar, pratade med några vänner eller kollegor som handel, kanske köpt ett bok eller två. Detta är mycket bra och det är att inrätta en stiftelse, men det finns ett steg som ofta förbises som överbryggar klyftan mellan att få en utbildning om marknaderna och öppnar din första handelsperioden konto. Om du hoppar över detta steg, kan din handel upplevelse slut en stor besvikelse och frustration. Vilka är detta viktiga steget? Du behöver hitta ett fungerande system för dig.

Jag vet att det låter som vanligt sunt förnuft, men kan du tro att många människor verkligen bortse från det? I deras iver att börja handla, vissa tar aldrig tid att hitta rätt system. Vad menar jag med "en system som fungerar för dig"? Jag menar du måste hitta ett system eller strategi som passar din personlighet och mål. Du kan fråga, "Hur kan jag finna ett system som fungerar för mig utan testa flera av dem?" Är du bara efter samma system din vän använder? Använder du den första systemet du läsa i en bok, eller är ni verkligen tog dig tid att upptäcka ett system passar din personlighet? Innan du kan hitta ett system som fungerar för dig, du behöver utvärdera själv. Några enkla frågor man kan ställa sig är:

o Vilken typ av personlighet är jag?

o Vilken typ av verksamhet passar min personlighet?

° jag mer bekväm att göra långsam, stadig beslut med tålamod för långsiktig handel?

o Kan jag hantera snabba stress day trading?

o Tycker jag massor av action och göra snabba besluten?

° jag vill handla på heltid, deltid eller ett par gånger i månaden?

o Vad årlig avkastning ska jag ha?

o Vad handel böcker har jag läst och som toppen handlarna jag beundrar mest och varför?

o Kan jag kopiera enkelt deras stil av handel?

Sträva efter att hitta ett sätt att handel kommer du att bli bekväm med. Om du börja handla en systemet som inte passar er personlighetstyp, kommer du vinna aldrig förtroende eller det resultat man blir framgångsrik, så tillbringar tillräckligt med tid att få detta steg rätt. Du kommer att bygga grunden för din handel resultat, och om ditt system är stark och kompatibel med din personlighet, kommer du också handel, vilket är mycket viktigt.

4. Tänk win-win. Av Stephen Covey bok vana nummer fyra, "Tänk win-win", menar när han vinner, jag vinner också, men, hur detta avser aktiemarknaden? En vän till mig, som är en mycket framgångsrik handlare, en gång berättade för mig att ryggen när han brukade vara en aktiemäklare brukade han tänka lyckad dag handlare hade någon mystisk, inneboende förmåga eller infödd gåva att förutse vad som skulle hända på marknaden. Det var först år senare att min gode vän lärt sig det egentligen inte ta stora mängder av kunskap eller en ärva gåva att bli framgångsrika i handel, men ni måste förstå detta ett enkelt begrepp. Du är en liten, liten, liten aktör håva upp skräp och bara längs för skjutsen.

Marknaden rör sig med stora grabbarna, de institutionella aktörerna, eftersom de är de som har tillräckligt stora kapital att påverka marknadsvillkoren rörelse. Som ett litet detaljhandel näringsidkare, har vi inte tillräckligt med kraft för att påverka marknaden i yttersta sätt, så tricket är att förstå vad de stora pojkarna gör och fånga en lite av färden.

Mycket av tekniska analysen fokuserar på signalerna från mönster i marknaden. När du blir van vid vissa mönster genom ditt praktiken kommer du att kunna känna igen vad de stora pojkarna gör, och på ett sätt komma in i deras huvuden. När du börjar känna igen dessa mönster och tänka som de yrkesverksamma, kommer du att kunna vinna när de vinner. Tänk win-win och ökad alla.

5. Först försöker förstå. Att vara konsekvent näringsidkaren är egentligen inte annorlunda än att bli en topp affärsman, läkare eller jurist. Först måste du verkligen välja om du vill handla och sedan ställa dig är handel marknaden något du verkligen är intresserade av eller är du bara luras av den potentiella pengar man har att erbjuda? Anledningen till detta är att de flesta handlare går genom år av trial and error, för att inte tala stora mängder ansträngningar tills de blir framgångsrika. Varför ska vi förväntar oss att vara annorlunda till oss? Framgångsrik handel kräver inte bara mycket markarbeten, men en pågående insats för att stanna på toppen av ditt spel.

Precis som alla topp affärsman, läkare eller advokat spenderar år av intensiva studier innan de når toppen av sin yrke, så måste nybörjare strategi handel. Räkna inte med att göra miljoner i din första månad. Tänk de första åren som går till ett universitet. Aktiemarknaden är läraren och dina första konto är din terminsavgift. När du har utvecklat ett handelssystem som passar dig och du har utvecklat den disciplin att följa din plan, så det är fortfarande en ständig kamp för att stanna på toppen av din handel.

Hur lång tid tar det att bli en kompetent aktör? Det finns ingen tid, men är det verkligen någon roll? Tänk om det var du år? Vill du ha det bättre när du åstadkommit med ditt mål? Absolutely! Det är därför det är så viktigt att se till att du verkligen är intresserade av handel, inte bara lockas av snabb ekonomisk vinning. När det gäller kämpa, måste du sticka den och har viljan att inte ge upp. Belöningen kommer.

6. Samverka. Någon sa en gång: "Om du vill bli framgångsrik måste du nätverk med människor som är framgångsrika." Du kommer inte tro lagt till stöd och lärande som kommer från att ha en grupp av vänner eller likasinnade att diskutera dina erfarenheter av handel med. Aktiemarknaden utgörs av större grupper av människor från alla samhällsskikt. Alla är olika och därför olika människor visa marknaden på olika sätt (Yang, 2008). Om vi kan associera med andra, med samma erfarenheter, kommer vi att lära av sina mål, kunskaper och erfarenheter samt få ett hel grupp av stöd. Det här är kraften hos ett team (tillsammans Alla uppnår mer).

Det finns hundratals olika stödgrupper och klubbar handeln du kan gå. Du kan även bilda din egen med personer du känner som handlar. Genom att regelbundet gå med andra, dela erfarenheter och benchmarking mål, kommer du att snabba upp din inlärningskurva och att du blir mer framgångsrik i din handel ansträngningar.

7. Skärpa sågen. Trading kan en extremt stressande karriär så håll handel som del av en balanserat liv. När du sysslar med making och förlora pengar baserat på dina uppfattningar kan stress vara enorm. Du måste göra allt i er makt att eliminera påkänningarna.

Den är lätt att falla i fällan att spendera hela dagen, hela natten, helger osv läsa och studera marknaderna, särskilt för nybörjare. En nybörjare borde tillbringa mer tid i början sedan senare ned vägen, men vara rimliga. Arbeta hårt och leka tufft! Trading bör behandlas som annan affärskommunikation, arbetar hårt på den ett angiven mängd tid, därefter disciplinerade nog att stänga och leva ditt liv (Walker, 2004). Intag ledighet låter dig ladda batteriet och vinna några perspektiv.

Bruce Babcock (1999) sa god handel är repetitivt och ganska matt, så inte beror på det som primärt stimulans i livet. Om du beroende handel för din större spänning, driva roliga kommer förmodligen förlorar du. Jag känner folk som har bränt själva utförs av inte låta sig balansera sina handel med andra aspekter av deras liv. Trading kan vara frustrerande, så hålla den i perspektiv. Tar en paus kommer att hjälpa dig komma tillbaka med bättre insikt, starkare motivation och en fräsch look. Har jag ibland funnit att jag ens handel bättre när jag handeln tre dagar per vecka jämfört fem dagar per vecka, så siffra ut vad den balansen är för dig och sedan använda den att vässa din såg.

Min handel mentor förklarade marknaden till mig med ett analogi. Han sa marknaden är som en stor äppelträd omgiven av ett grandet fylld med alligatorer. Finns ett bro att komma till trädet, men det är verkligen rackiga. Alla kan plocka äpplen om de kan lista ut hur man får till de tre, men bara de med mod och rätt åtgärder på bron gör det till andra sidan. Genom att öva och tillämpa de vanor mycket lönsamma näringsidkare, kommer du att utrusta bättre själv att ta de rätta stegen över den där bron till verkliga handel framgång.

Referenser

Babcock, Bruce. (1999). Kommentarer av Bruce Babcock för både Nya Erfarna och Näringslivet: Sju Habits av långvandrande Effektiv Futures Traders. Reality Baserat Trading Company. Hämtad den 22 december 2008 från rb-trading.com/article11.html

Rollator, Scott. (2004). The Kissystem: Världens Enklaste Stock Market System. KISSystem.com.

Yang, KP. (2008). 7 vanor ett mycket effektiv Trader. Invest Pengar Lab. Hämtad den 21 december 2008 från investmoneylab.com/general/general/7-habits-of-a-highly-effective-trader /

No comments:

Post a Comment