The Seven Keys Arbeta smartare - Inte Harder

1. Systemlösningar

Den första nyckeln till att arbeta smartare är att använda kraftfulla system för att hjälpa dig att få de resultat du vill med mindre arbete och ansträngning. Ett system består av en organiserad process eller verktyg som hjälper dig och ditt team genomgående producerar ett utmärkt resultat i ett område i ditt företag. Ett system kan ett skript för vad vill säga, att en checklista följa om ett förfarande som ett prov handling, ett kalkylblad viktiga information, eller ett ka
I slutändan att ta investera verksamhet så långt som du vill att det ska gå, din investering företag kommer att behöva drivas system, inte personer som är beroende. Man vet aldrig när en nyckelperson lämnar företaget. Det viktiga är att fånga alla de viktigaste kunskapen om hur framgångsrikt driva ditt företag i tydliga och enkla systemen som garanterar din verksamhet goda vinster, år efter år efter år.

En mycket viktig sista punkt om system är att de bästa systemen ge ditt team för att producera extraordinära resultat. Systemen inte om kontroll utan frihet. Rätten system fritt upp ditt team från oroande om detaljerna så att de kan hålla de större perspektivet i fokus och plats unika möjligheter att generera högre vinst för din verksamhet.

2. Specialiserade kunskaper

Det andra sättet du kan arbeta smartare är att få specialiserad kunskap du behöver för att mer skickligt få resultat med din investering. Vilka tror du gör mest kvalificerade investerare möjlighet att strukturera en enormt lönsam affär medan en början investerare kämpar med vad han kunde ens med den säljaren? Det är ett sak och en sak bara. De högutbildade investerare har ett lager av starka upplevelser som att dra på.

I dagens komplicerade värld, det är investerare med tillgång till de mest skiftande och kraftfulla förrådshus specialiserade investerare kunskap som har störst förmåga att göra stora pengar investera i fastigheter. Nyckelordet här har tillgång till. Du behöver inte lära dig allt genom trial and error. Den största genväg är att samla den bästa informationen om investering av erfarenheterna från andra framgångsrika investerare.

Medan vi lära oss av våra framgångar, det är när vi inte att vi tenderar att verkligen söka efter kärnan lärdom av vår egen smärtsamma upplevelser. Faktum är att det sagts att smärta är den största läraren av alla. Om detta stämmer, den viktigaste frågan är, vars smärta vill du lära av-egen eller någon annans?

Det kraften av specialiserade kunskaper. Det är lätt att låna från andra framgångsrika investerare utan att direkt uppleva smärta dig själv.

3. Sammanhållen handlingsplan

En av de mest kostsamma myterna i världen att investera är att de bästa investerarna fly från platsen för sina byxor och går enbart på intuition. Motsatsen är fallet. De bästa investerarna har alla klart handlingsplaner som knyter samman alla sina investeringsaktiviteter. En av de bästa fördelarna med denna sammanhållet handlingsplan är att den låter dig intelligent bestämma om steg bort av planen att utnyttja en oväntad möjlighet när du ser det. De bästa investerarna kan förstå all den makt som snabbt gripa en oplanerad möjlighet, och de har förmågan att improvisera för att mobilisera denna möjlighet till maximal vinst med minsta möjliga arbete och risk. Men de kommer snabbt att ändra sin handlingsplan för den här nya möjligheter och knyta det till de större målen deras investera verksamhet.

4. Open Mind nya idéer

I världen av investeringar ständigt förändras. Nyutlåningen program och lagändringar kommit vid ett ständigt snabbare takt. Banbrytande investerare teknik uppfanns för dig att utnyttja för att göra din investering företag växa snabbare. För att arbeta smartare du måste ständigt hålla utkik och öppna till nya idéer att man kan utnyttja, oavsett om de är direkt från fältet av fastighet eller av någon helt osammanhängande område.

Jag minns hur när jag omgjorda min investerar företag att göra det en passiv företag tog jag den tekniska infrastrukturen från ett annat företag jag hade och använde som tekniken ryggraden. Resultatet blev en 1.000 procent tidsbesparande! Bra idéer att använda i din investering företag kan komma från vem som helst, när som helst. Alltid vara öppen för att utvärdera dessa idéer och fråga den viktigaste frågan, "Hur kan jag använda detta?"

Så om öppenhet inför nya idéer är så viktig, varför så många investerare kamp med den? Den sorgliga sanningen är att alldeles för många investerare är låsta i ålderdomliga och invanda mönster för att driva sina investeringar verksamhet, även om dessa metoder är ineffektiva och alldeles för kostsamt.

Under alla tid av stora förändringar, en av de viktigaste verktygen för dig att odla är att ett kraftfullt radergummi. Det är inte alltid det vi vet att få in oss i problem, men ibland det är alla de saker vi vet att just inte är så som ger oss, så mycket försämringen. Att arbeta smartare, hela tiden leta efter platser att beskära och ta bort gamla metoder och föråldrat tänkande att lämna utrymme för nytänkande och strategier för att trivas.

5. Integrering av ny information

Med alla förändringar och explosion av information du har till hands, som en investerare, en av nycklarna till att arbeta smartare är att systematiskt utveckla dina kunskaper att integrera och få ny information till produktivt sätt.

Kom ihåg, det är bara idéer som ni lönsamt sele som faktiskt fråga. Om du inte kan använda informationen och integrera den i din befintliga kunskapsbas, kommer alla nya idéer är bara inbillning förströelser. Information blir makt endast på det ställe där ansökan.

Här är fem tekniker som hjälper dig att snabbt integrera och tillämpa ny information:

- Teknik One: U Fast. För att förstå nya uppgifter vanligtvis innebär pröva systemet. Genomsnittlig investerare låta rädslan för misslyckande sakta ner dem, men kom ihåg, det bästa lärandet kommer ur att lära av vad som inte fungerar. Söka efter sätt att du snabbt kan göra Mini försök med den nya informationen för att få lite i verkligheten erfarenhet som för att förstå den information (t.ex. prova en förhandlingsposition språk mönster nästa gång du handlar i köpcentret, kläcka tre kreativa hantera strukturera tekniker nästa gång du strukturera ett erbjudande före mötet till en säljare).

-Teknik II: Chunk It Down. Försök inte att lära sig allt på en stor bit, utan avbrott de nya uppgifterna i mindre, mer hanterbara bitar. Det finns en anledning till Mentorskap studenter varje vecka klasser på investerare färdigheter utöver de verkliga hjälpa tränare att ge dem den handlar om de sätter ihop. Vi har lärt oss att det finns en praktisk gräns för hur mycket ny information en Mentorskap student kan ta i samtidigt. Det är därför vi skapat den strukturerade kursplan som lager i investeraren kunskap bit från bit.

- Teknik Tre: Nivå It. Precis som ett lager färg täcker bäst när de tillämpas i lager, så också gör informationen fungerar bäst när den tillämpas ett lager i taget.

-Teknik Fyra: Daydream. Den är ett kraftfullt verktyg för att visualisera och använd din fantasi för att se själv med hjälp av ny information som du lär dig. Det kan du integrera den nya kunskapen på djupa nivåer i ett snabbare sätt.

-Teknik Five: Konsekvent Feedback. Ju snabbare och mera regelbundet kan du få feedback i den verkliga världen med att prova en ny teknik eller strategi, desto snabbare kommer du att börja egna de nya idéerna. Efter varje försök av den nya idén, fråga dig själv vad du har gjort som gick riktigt bra, och vad en eller två saker kommer du att göra annorlunda nästa gång som ett resultat av vad du lärt dig denna gång.

6. Leverage

Leverage är när en insats ger en förstorad resultat. I fastigheter utnyttja största nyckeln till att arbeta smartare. Det är vad som tillåts topp Mentor fartyg studenter att generera stora och växande månatliga kassaflöden medan du arbetar färre timmar.

De sex Leverage Poäng:

- Nätverk Hävstång: Vem känner du, eller vem känner du som känner någon, som kan hjälpa dig skapa ett genombrott i din investering? Vet du någon som kan hänvisa dig hantera efter affär? Vet du någon som kan ansluta dig med en källa till privat finansiering? Utnyttja dina kontakter är ett av de viktiga stegen super-storlek på din investering framgång.

- Tid Leverage: Hur kan du få fler från din tid? Vilka aktiviteter ger störst avkastning för den tid och energi du lägger ner på dom? Hur kan du dra nytta av andras tid antingen team medlemmar du hyra eller affärskontakter du utnyttja?

- Information Leverage: Rätt information kan spara dig från på fel stigen. Rätten informationen kan ge dig en enorm fördel i din investering. Konsekvent frågar själv hur du kan utnyttja några nya upplysning skapa en förstorad avkastning i din investera verksamhet.

- Färdigheter Leverage: vissa viktiga investerare färdigheter du kommer att veta mer om kan tas tillvara för att producera fantastiska resultat. Ta till exempel förmågan att förhandla. Eftersom du delta i tusentals förhandlingar över din investerar livstid ett enhet ansträngning investerat att förbättra din förhandlingsskicklighet kommer bokstavligen producera en tusen faldig avkastning.

- Pengar Utnyttja: En av de bästa funktionerna av fastigheter är lätthet med vilken du kan utnyttja dina egna pengar och andras pengar. Vare sig det är genom att finansiera 90 procent av ett ny köp med extern finansiering, eller att investera en del av dina pengar i en bevisad marknadsföringskampanj för att hitta motiverade säljare, intelligent utnyttja pengar kommer att göra dig en förmögenhet.

- Kreativitet Leverage: Detta är kanske den mest förbisedda formen av hävstångseffekt. Kreativa idéer är mer värdefulla än nästan vilken annan resurs som du har som investerare, men alltför ofta nya investerare och stela gamla proffs glömma. En av anledningarna Jag tror alla investerare bör lära att köpa utan kontanter eller kredit är eftersom det tvingar dessa investerare till få kreativ. Vi tenderar att växa i direkt proportion till krav som vi ställer på oss själva.

7. Disciplin att Let Go av "god" Things

"" Den största fiende av de bästa är det goda. "

Som ni bläs din väg in i Nivå Två framgång med dina investeringar, ser du att din största utmaning kommer inte att hitta tillräckligt tillfälle, utan snarare har alltför många möjligheter att välja mellan. Vid varje tidpunkt du står inför val av hur man använder din tid. Att arbeta smartare du behöver för att odla "den bästa högsta och använder" sinnelag. Ständigt ställa dig själv frågan, "Vad är den bästa och högsta användning av min tid här? Sedan utveckla förmågan och disciplin göra det bästa saker och släpp lägre-order möjligheter. Detta tar mod och ett klar förståelse för slutet mot som du arbetar. Till exempel, som jag har haft framgång med mina fastighetsinvesteringar många investerare nu komma med erbjudanden till mig att antingen gemensamma företaget på med dem eller låna ut dem pengar för att slutföra. Jag har lärt mig vissa bestämmelser som nu är discipliner som jag inte kommer att kränka, eftersom kostnaden i form av slöseri med tid är för stor. Till exempel kommer jag inte ens att diskutera ett samarbete om ett avtal för mer än två minuter om den person som för affären till min kännedom inte har faxade mig en kopia av hans undertecknad andra kontrakt. Och jag har lärt att jag helt enkelt inte kommer låna pengar till en hantera såvida it's på ett lägenhet byggnad eller enfamiljshus. Därför? Emedan Ive rationaliserade och systematiseras mitt företag nog att jag kan säkert och riktigt låna på hus och byggnader lägenhet snabbt och enkelt. Detta innebär en högre avkastning för den tid och energi jag investera. Detta är en form av hävstångseffekt.

Tid är din mest värdefulla resurs. Behöver du starta värdera den genom investera det ut ditt uttag med omsorg och respekt. Värde din tid som din kassa, och värdesätter dina pengar som du skulle om du inte har några. Då lär du dig att maximera dina möjligheter.

Det är ett viktigt koncept som kallas "alternativkostnad", som är kostnaden för den tid och pengar du måste lägga in en särskild möjlighet. Varje tillfälle har en möjlig förtjänst, och det har också med sig en viss kostnad-time kostnad, finansiell kostnad, och känslomässiga kostnader. Den slutliga Nyckeln till arbetar smartare är att minnas välja noga att maximera din ändliga resurser. Den reella risken för en genomsnittlig behandlar inte de pengar du har i affären. Den verkliga risk är potentiellt förlorade intäkterna eftersom du sätta din fokusera på denna affär snarare än mycket.

No comments:

Post a Comment