Proaktiv Alternativ Trading

Varför 80% av Val Expire värdelösa.

En tänkespråk inom råvaruhandeln branschen är att 80% av alla inköpta Optionerna löper värdelösa. Tyvärr är detta allmänhet fallet eftersom 80% av sådan handelsordning alternativ saknar gameplan eller objektiva på deras handel. Alternativ handel överklaganden till investeraren dra till hävstång och begränsad risk aspekten av optioner handel. Problemet är att alternativen, på grund av att de är avskrivningsbara tidskänsligt tillgångar, faktiskt kräver lika
Enkel Regler för Handel med Alternativ Proaktivt!

Flesta näringsidkare som sällan erfarenhet framgång med deras alternativet handel, göra misstaget för inköp endast ett valmöjlighet, vilka erbjuder inte flexibilitet med handeln. När marknaden rör dig och ditt val blir lönsamma, har du inget att utnyttja eftersom du undviker att betala ut, ta en vinst och lämna marknaden helt och hållet, det i princip blir en allt eller inget situation. Om du tror tillräckligt i handeln att köpa den första möjligheten, dubbelt upp på din ursprungliga köpa och köpa dubbelt så många. På det sättet kan du omedelbart en beställning hos din mäklare att stänga hälften av dina positioner om optionerna dubbelt värde, betala för resten av dina alternativ. Detta gör att du verkligen kan svänga för staket med resten av dina alternativ, utan ger hela din position löper ut värdelös. Om marknaden gör ett mer blygsam flytta över en tidsperiod, och de alternativ som inte fördubblas i värde, har din mäklare anpassa riktpriset på hälften av dina alternativ ner till en och en halv av vad du betalat för dem, skära kostnaden för de återstående alternativen i halv.

Om den underliggande marknaden misslyckas med att flytta till er fördel, eller flyttar i motsatt riktning, stäng ut dina alternativ använda intäkterna för att köpa hälften så många lägen, närmare pengarna. I grunden är detta dags att bita och försaka hävstångseffekt (antalet optioner) för position (komma närmare pengarna). Du måste inleda denna strategi när marknaden antingen testa största stödet eller översåld blir (för köpoptioner) eller testar betydande resistens och blir överköpt (för säljoptioner). Denna reservlösning strategi kräver ett relativt mindre steg i underliggande marknaden skall vara lönsam eller åtminstone att få dina pengarna tillbaka. Du kan sedan antingen flytta och köpa optioner i samma marknaden med mer tid, eller ny bedömning av handeln helt.

Slutsats

Förhoppningsvis ovanstående information tillåter dig vändpunkten i dina alternativ handel av handel proaktivt och vara aktivt engagerade med kontot istället för passivt vaktande din alternativet konto sinar ner till ingenting. Bestäm en gång för alla att komma ut "på den förlorande 80% kategori och in på 20% vinnande sidan. Åtminstone nu har du tänkesätt handelsdag optioner proaktivt. Lycka med din handel!

No comments:

Post a Comment