Bad Credit-Hur Fix Sätta fast Juridiskt din kredithistorik

Troligen en av de mest sinnessjuka situationer en person kan hamna i är när alla hans finanser är utom kontroll och det finns inget annat än fullständig förödelse. När din kredit historia är på sin all time low och även de mest strikta metoder för monetär disciplinen verkar misslyckas, då är det ingen annanstans att springa till, utan din din advokat, ja, eftersom han är den enda som lagligt kan fastställa din kredit historia .

Det är tråkigt att göra saker på egen hand och det finns även en
De flesta av dessa rättsliga organ har en pool av advokater och experter för krediter som kommer att analysera problemet. De flesta av dem har utbildats inom områdena finansiering och krediter. Dessa människor vet vad de ska göra och de omedelbart agera efter de problemen som orsakade din låga kredit rykte, på ett lagligt sätt.

Du har flera alternativ för att fastställa din dålig kredit värdering lagligt. Det första alternativet är att hyra en advokat som kan se in i dina ekonomiska frågor och hjälpa till att lösa dem att förbättra din kredit historia, eller så kan du bara vänta i ungefär 7-10 år och din dåliga krediter historia kommer att klara själv naturligt. De 7-10 år raderas alla negativa uppgifter om din kredit värdering. Men är du villig att vänta så länge när man lagligt kan göra något åt det nu?

Den första åtgärd som kredit reparation företag har ofta gör är att kontrollera riktigheten av alla data i din kredit historia. Om det finns några felaktiga uppgifter som har tagits med i rapporten bör din advokat skall kunna rättsligt tvist det direkt. Först skickar de en skriftlig utmaning för presidiet som kommer att ha 30 dagar på sig att svara. Om det tar mer än 30 dagar, skall tvisten då vara giltig och kan tas bort från din kredit historia omedelbart.

Tillsammans med din advokat, känna till lagar kredit reparation. Förutom fel på din kredit historia, både av er kan tvisten någon gammal information.

Vad är gammal information? Denna är all information om din kredit som är äldre än 7 år eller om konkurs som är över 10 år. Kom alltid ihåg att gammal information inte längre bör ses på din kredit rapport.

Ett annat exempel som du bör börja begära juridisk hjälp är när dina förfrågningar om kredit kontinuerligt håller på att förvandlas ner på grund av din ras, sexuell läggning, religion, kön eller ens ålder. Det är mot lagen att avvisa kredit med hjälp av dessa faktorer som skäl till avslag. Det råder rättslig hjälp i dessa frågor.

Det pågår en metod som utlovar kredit reparation utan skulle bara sätta dig djupare i skuld så undvika det. Det är när ett företag rekommenderar att du gör den sk fil segregation. När du anlitar i kredit-fil segregation, alla de viktiga uppgifter som du har, som ditt telefonnummer eller adress, kommer att ändras. Du är tekniskt, skaffa ett ny identitet eftersom alla uppgifter som du fått på dina tidigare kreditansökningar matchar inte med nuvarande information. Denna, på sätt och vis raderar gamla dåliga krediter.

Förutom att få en ny adress eller telefonnummer, kan juridiska experter ber er också att få ett EIN (Employer Identification Number). Denna praxis levereras med en varningens ord, though. Det är en rättslig brott att avsiktligt ge ut ett olika sociala personnummer eller erhålla en EIN när du inte rätt att göra detta. Har aldrig ingå en transaktion med fil-segregering! Detta är inte sätt att fixa din dåliga krediter lagligt.

Kom ihåg att svänger bort från byråer som erbjuder sig att fixa din kredit historia i 24 timmar eller bara några dagar för den delen. Det är omöjligt. Ihåg göra dåliga krediter fastställande lagligt tar det tid att fixa något som var skadat, materiell eller immateriell.

No comments:

Post a Comment