Hur du vet Best Mortgage till din familj

Envar drömmar ha sina eget hus. Det finns inget undantag från denna. Vem vill inte komma hem till något som de kan ringa sina egna vid slutet av en mycket lång dag på jobbet? Som inte skulle bli tröstade av tanken att oavsett vad som händer med dig, ingen kan någonsin ta din hem ifrån dig eftersom det är allt din?

Men sanningen är att vi helt enkelt inte har tillräckligt med tid och pengar för att spara och köpa ett hus av vår egen. När vi har tillräckligt upphäva de flesta av oss skulle vara< för gammal för att njuta av det. Och att det faktiskt skulle slå syftet med ditt eget hus.

En inteckning löser det problemet för oss. På sätt och vis, även om vi inte exakt själv huset i sin helhet är vi lever i den. Vi gör ett hem i det, att höja en familj, som bygger en framtid för våra barn. Det är så mycket vårt som det skulle kunna vara.

Och med den bästa inteckning kan vi gå lätt att somna på natten utan risk att vi kan ha fått sätt över huvudet.

Veta mer om långivare

Det första du måste göra är att ta reda på allt du kan om olika långivare i området. Känna sina skattesatser och om hur varje en avviker från de andra. Vad sägs om sitt behov för en handpenning? Kommer de att låta dig betala så mycket som du kan så att du kan stå för det belopp du behöver finansiering för eller gör att du betalar så låg som 3 till 5 procent av köpeskillingen? Och hur länge kommer de att låta dig betalar för hypotekslån? Den genomsnittliga betalningstiden är mellan 15 och 30 år, men vissa långivare tillåta en betalningstid på upp till 40 år.

Att veta så mycket du kan om långivarna omkring dig kommer att hjälpa dig att göra det bästa valet om vilken av dem som kommer att fungera bäst inteckning för dig. Vilket du skulle ha råd med så att du kan njuta av den tid du tillbringar i hemmet istället för att plågas varje kväll om hur du kan göra inteckning betalning. Vi vill inte förlora vårt hem just när vi flyttade in, eller hur?

Hur mycket har du råd med?

Nu när du har information om olika långivare och funderar vem av dem att gå till, har du att äntligen lösa frågan om hur mycket du har råd.

Bara eftersom du kan teckna en inteckning, innebär inte att du bör gå alla ut och kasta försiktighet till vinden. I själva verket måste du vara mycket försiktig. Du måste ha möjlighet att lista ut att du har råd att köpa hus i det långa loppet att kunna betala handpenningen och inte bakom lånet betalningar i de kommande åren.

Det kan verka lätt och enkel nu, men kom ihåg är betalningen löptid en inteckning ganska lång och spännvidder mer än ett decennium. Man vet aldrig vilken som kommer att hända på vägen. Du kanske stöta lite otur likhet förlora ett jobb, lida en stora medicinska kris. Du måste tänk på dem alltför, hårt som det kan vara att göra detta överväger att dessa kan sådan Downers. Jag menar, varför tänka arbetslösheten och sjukdom när du funderar framtiden, rätt? Men för att kunna säkra den framtida, har du att kunna förbereda sig för allt.

Tänk på det, som barn, kom hem var en av de bästa saker som du älskar att göra, utan sällan tänkt på. Tänk på alla de gånger du gick i skolan och ville gå hem och se på någon TV. Kanske bjuda över några vänner. Spela vissa spel. Stanna ute hela natten på gården, läger med grannarna. Tycker du inte att dina barn förtjänar det också?

No comments:

Post a Comment